REFERENTIES

No Bounce heeft voor o.a. de volgende bedrijven mogen werken; Brova Groep, NS, OHRA, Rofra, Philips, Dorel, CZ. Bekijk de onderstaande referenties.

 • Een ervaren Internet professional, ondernemend en creatief. Resultaatgerichte aanpak in omgang met anderen, doelgericht.

  Dolf Meijer – teamleader OHRA.nl

 • Hands-on e-commerce naar een hoger niveau gebracht binnen de organisatie. Erg deskundig en professioneel en een leuke collega. Bedankt.

  Bas van Hout – Marketing manager Brova

 • Mark is een zeer gedreven online marketeer. Hij heeft zijn opdracht bij NS, professioneel en met veel enthousiasme uitgevoerd. Mede dankzij zijn visie, analytische vaardigheden en resultaatgerichtheid heeft Mark een positieve bijdrage geleverd aan de online jaardoelstellingen.

  Vianne Haalboom – Marketing Manager Acquisitie

 • Mark heeft als interim online marketeer een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van online activiteiten binnen Dorel Europe. Hij is in staat meerdere projecten tegelijk te runnen. Iemand met passie voor online ontwikkelingen, analytisch sterk en resultaatgericht. Mark is een sparring partner op niveau.

  Mariëlle Velthoven – Manager Interactive Dorel Europe